Blogin Aloitus | Near Login 2020

Blogin perustaminen – three parasta tapaa aloittaa blogi …

Mikäli blogin perustaminen kiinnostaa, löydät tästä artikkelista vinkit miten aloittaa. Haluatko perustaa ilmaisen blogin ihan useless harrastusmielessä? Tai olla se seuraava suosittu muoti/lifestyle-bloggaaja? Tai perustaa oman verkkolehden, eli oman median? Näihin kaikkiin skenaarioihin löytänet sopivan ratkaisun alta. Esimerkiksi tämä blogi, Perustamo.com, on perustettu kohdassa three …

https://www.perustamo.com/bloggaaminen/blogin-perustaminen/

Blogin luominen – Blogger Ohjeet

Blogin luominen Kirjaudu Bloggeriin. Klikkaa vasemmalla olevaa alas osoittavaa nuolta . Blogger Ohjeet. Kirjaudu sisään. Lähetä palautetta: Tämä ohjesisältö ja nämä tiedot. Ohjekeskuksen yleinen käyttökokemus. Seuraava.

https://improve.google.com/blogger/solution/1623800?hl=fi

three helppoa askelta bloggaamisen aloittamiseen 2020

Hankkiessasi blogin ja palvelimen tässä postauksessa olevan affiliatelinkin
kautta (esimerkiksi klikkaamalla yllä olevaa kuvaa), saat minulta bonukseksi 40 videotutoriaalia sekä 10 kirjallista ohjetta WordPress-blogin asetusten ja ulkoasun muokkaamiseen. Kun olet hankkinut palvelimen ja blogi on perustettu, lähetä minulle sähköpostia ja kerro domainisi.

https://www.tiiakonttinen.fi/perusta-blogi-2/

Blogin aloittaminen

four. Blogin ulkoasu Blogin värejä ja fontteja voi muokata Bloggerin Mallin suunnittelutyökalulla. Kokeile eri värejä ja seuraa samalla mikä kohta blogistasi muuttuu, niin opit mikä on mikäkin. Kaiken voi muuttaa takaisin, joten kokeile rauhassa. Hyvä värimaailma on miellyttävä lukijan silmälle ja lisää blogin suosiota.

https://blogin-aloittaminen.blogspot.com/

Blogin perustaminen: 10 vinkkiä alkuun | Valeäiti.fi

Blogin perustaminen on helppoa – riittää että aloitat! Blogillasi voi olla jokin tietty aihe (lapset, raksa, muumimukit, huonekasvit) mutta ei ole pakko olla. Blogin keskiössä voit hyvinkin olla sinä ja sinun puuhasi. Tässä tekstissä muutama vinkki alkuun!

https://valeaiti.fi/blogin-perustaminen-10-vinkkia-alkuun/

Mariannan blogikoulu – blogin aloittaminen | Zoner.fi

Näillä vinkeillä blogin aloitus helpottuu. Blogeja löytyy nykyään hurja määrä ja aihepiirejäkin laidasta laitaan: muotia, kauneutta, lifestyleä, urheilua, terveyttä, matkailua, kirjallisuutta, kokkausta, perhejuttuja… Kuulen usein, miten blogin aloittaminen ei enää kannata, kun niitä on jo niin monia eikä sieltä voi enää …

https://www.zoner.fi/mariannan-blogikoulu-blogin-aloittaminen/

Kimalletta : Blogin aloitus

Blogin aloitus Kaksi vuodenaikaa. Kesä ja Joulu, niistä on meidän vuosi tehty. Jo pari viikkoa sitten poikani leipoi pipareita ja suunnitteli piparkakkutalon piirrustuksia. Kaksostyttöni leikkii tekemilläni tontuilla, sisustuslaatikoilla ym kaikella kivalla kiiltävällä. Joulu on siis jollain lailla läsnä meidän kotona ympäri vuoden.

https://kimalletta.blogspot.com/2017/08/kaksi-vuodenaikaa.html

The post Blogin Aloitus | Near Login appeared first on 20beasts.

Leave a Reply